Monday, February 13, 2012

Debaran kian terasa.

Like my friend said, we're half way to our SPM result. Just thinking about it make my heart shrinks, tak tambah lagi dengan mimpi-mimpi di malam hari yang ohh~ Umi pun dah excited nak tahu, aku pun excited jugak, tapi kan.. excited excited aku pun, bukanlah berani sangat nak hadapi kenyataan niiii >

Okay tutup cerita soal itu, sekarang ni nak bagitahu I finished Hello Stranger and Bangkok Traffic Love Story. Eh aku rasa la kan, kebelakangan ni aku jiwang sakan maybe sebab banyak sangat tengok love story kott, hihi. Dahla cerita dia sweet overdose, sengih sampai telinga aku tengok. Keh3. AND, hero dia, alahai~ Melemahkan jiwa sungguh. Heavenly handsome. Engineer pulak tu. Haih.

yang ni hero dalam BTS tu.

Hero dalam Hello Stranger taklah hensem sangat. Bolehlah.
Pada pendapat akulah kan. Gambar biasanya tak hensem/cantik, bila kita tengok dia gerak2, dia bercakap2, baru kita boleh identify kat mana attractive nya seseorang tu.
So, apa yang aku tahu, kalau marriage interview, usually dia kasi gambar kan? Aku rasa baik kasi video candid. Serious. Kalau gambar, dah memang terang lagi nyata lah kan diorang posing kemain kan. Hiii. Opinion jelah ni. Tetiba aku cakap sal ni =.="

Eh, aku jumpa quote ni

"Love = a form of amnesia when a girl forgets there are 1.2 millions other boys in the world."
But kan, a girl tak forget yang 1.2 millions boys bukan milik dia sorang. She's not the only girl in the world, though.

No comments: