Friday, May 18, 2012

happening, welcoming.. yet so sweet :)

assalamualaikum!

alhamdulillah, kenyang perut :3 harini Cukiyah ajak makan di rumahnya di Padang Air yang awesome tu [wek] hahahah.

suka la dapat jumpa korang tadi~ so sweet! thanks guys for cheering my evening <3 like no other~ lepas ni nak bawa haluan masing-masing dahh.. raya nanti kita buat konvoi eh, serbu rumah orang like a boss muahhahaha~

pokoknya, everything is so sweet ^_^ pulak tu..dapat jumpa dengan tcer tiut miut. hihihi. tak tahu nak describe macam mana dahh, just thanks a lot, guys!

nanti, jangan lupakan kawan awak ni.. :/
sobsobsob.. semoga berjaya semua. semoga Allah SWT memberkati hidup awak semua di dunia dan di akhirat! amin3x!

lupa nak ambik gambar last tadi, wawaw :3

btw, i can't help it.. but it does feels awkward. hmm ya Allah~

No comments: