Sunday, February 9, 2014

I read and write to express myself

I think a lot but I don't say much.

I rasa la kan, I ni orang yang berimaginasi. Sebabnya.. kalau orang cakap sikit je, aku dah bayang bayang sampai ke mana-mana dah.

Contoh :
Umi : Kita renovate ah bilik fatin ni. Buang perabot ni.
Me : Okay. (padahal masa tu aku dah fikir macam-macam. Perabot ni buang, ada perabot baru. Pastu susun belah sana, meja tu duk sini. Nak kemas sentiasa blabla. Sampaikan aku terbayang-bayang aku ada kat bilik tu duk atas kerusi hadap laptop with a very good bedroom. Kemas, cantik, dan tersusun.)

Tapi, biasanya imaginasiku tu takkan terjadi. HAHA.

So kalau korang rasa korang ada buat aku marah, tapi aku still senyum and aku jawab "eh takde apala. hehe" sengih macam tu. Sebenarnya aku dah curse kau dalam minda aku ni, tikam kau da banyak kali. Masa tu kau da lenyek lenyek. HAHA.

Hipokrit? Tak. Aku rasa tu personaliti kot. And everyone differs.

Don't you think so?

No comments: